info@gnosis.hr

Prevoditeljska agencija Split: prevoditeljske usluge i lektura teksta

GNOSIS prevoditeljska agencija > Blog > Prevoditeljske usluge > Prevoditeljska agencija Split: prevoditeljske usluge i lektura teksta
Posted by: GNOSIS 13 srpnja, 2018 Nema komentara
prevoditeljska agencija Split

Prevoditeljska agencija Split: treba vam prevoditeljska agencija iz Splita ili okolice? Mi smo prevoditeljska agencija GNOSIS sa sjedištem u Kaštel Kambelovcu. Javite nam se za besplatnu procjenu cijene prijevoda vašeg dokumenta. Nudimo prevoditeljske usluge na više od 60 stranih jezika. Imamo klijente s područja cijele Hrvatske, pa i šire. Odabrani popis naših klijenata možete pogledati ovdje.

Naši su prevoditelji visokoobrazovani jezični stručnjaci s godinama iskustva. Bilo da vam treba prijevod s ili na strani jezik, u našu se uslugu možete pouzdati. Isporučit ćemo vam visokokvalitetan prijevod koji će točno prenijeti smisao izvornog teksta.

Naše usluge: prijevodi i lektura teksta

Nudimo vam pisane prijevode s i bez ovjere. Prevodimo na jezike kao što su engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, slovenski, ruski i mnoge druge. Također vam možemo pružiti ovjerene prijevode sudskog tumača. Naše prevoditeljske usluge dosad su koristile brojne tvrtke, organizacije i pojedinci. Svi su naši klijenti iznimno zadovoljni kvalitetom pružene usluge. Također, prijevode uvijek dostavljamo unutar dogovorenog roka.

Vrste dokumenata koje prevodimo:

 • poslovna dokumentacija
 • financijski izvještaji
 • ugovori
 • marketinški materijali
 • web-stranice i blogovi
 • priručnici za uporabu
 • knjige za tisak
 • dipl. radovi i znanstveni članci
 • diplome, uvjerenja, svjedodžbe
 • atesti i službene potvrde
 • liječnički nalazi, itd.

Osim prevoditeljskih usluga, u našoj je ponudi i lektura teksta. Lektura podrazumijeva ispravak svih pravopisnih pogrešaka u tekstu, u skladu s važećim pravopisom. Nakon provedene lekture vaš će tekst biti ispravan i siguran za upotrebu.

Lektura se najčešće naručuje za jezičnu provjeru i ispravak diplomskih radova, znanstvenih članaka, knjiga za tisak itd. No također se preporučuje i za sve prijevode namijenjene javnoj objavi, za važne poslovne dokumente i sl.

cijene prijevoda

Prevoditeljska agencija Split: besplatna procjena

Ako ste pretraživali pojam “prevoditeljska agencija Split”, vjerojatno ste našli našu web-stranicu. To nije slučajno jer smo jedna od vodećih prevoditeljskih agencija u Splitu i okolici. Od nas možete zatražiti besplatnu procjenu cijene prijevoda ili lekture vašeg dokumenta. Cijena prijevoda i lekture obračunava se prema broju kartica teksta. 1 kartica teksta sadrži 1500 znakova s razmacima.

Svoj materijal za prijevod ili lekturu možete nam poslati kao Word ili PDF dokument. Također nam ga možete poslati i kao sliku ili sken.

Cijena prijevoda, osim o broju kartica teksta, ovisi i o jeziku na koji se prevodi. Na cijenu također utječe i vrsta teksta, željeni rok i slično.

Prijevode vam isporučujemo putem e-maila, a ovjerene prijevode šaljemo poštom na vašu adresu.

Kontaktirajte nas

Javite nam se za besplatnu procjenu cijene prijevoda! Ponudu ćete dobiti u najkraćem mogućem roku. Naš e-mail: info@gnosis.hr