info@gnosis.hr   095 / 908 3787
Prevoditeljska agencija

Prevoditeljska agencija

Prevoditeljska agencija je specijalizirana agencija za pružanje jezičnih usluga prijevoda s i na strane jezike. U uvjetima globalnog tržišta prevođenje raznih materijala na strane jezike postaje neophodno jer je preduvjet za međusobnu komunikaciju i suradnju. Bez kvalitetnih prevoditelja takva komunikacija ne bi bila moguća, a također se ne bi zasnovali brojni partnerski i trgovinski odnosi.

Prevoditeljska agencija Vam omogućava da ne tražite posebno pojedinog prevoditelja za neki strani jezik, već na jednom mjestu možete zadovoljiti sve jezične potrebe. Osim toga profesionalnost, stručnost i kontrola kvalitete jest ono zbog čega je prevoditeljska agencija najbolji odabir za usluge prevođenja i lekture.

U prevoditeljskoj agenciji GNOSIS djeluje tim prvorazrednih prevoditelja, sudskih tumača, lektora, jezikoslovaca i izvornih govornika stranih jezika. Svi su naši prevoditelji visokoobrazovane osobe s bogatim iskustvom u poslovima prevođenja i lekture teksta. Svakom klijentu pristupamo odgovorno, ozbiljno i s najvećom pažnjom, te smo fleksibilni i razumijemo sve Vaše potrebe koje se tiču prevoditeljskih usluga. Savjesni smo i odgovorni glede dogovorenih projekata i rokova te Vam uvijek nastojimo pružiti optimalnu kvalitetu prijevoda i lekture.

Iza nas je preko 1000 različitih projekata prijevoda i lekture teksta te brojni klijenti iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz inozemstva. Naše reference možete vidjeti ovdje.

 

Trebate više informacija? Javite nam se na info@gnosis.hr