info@gnosis.hr   095 / 908 3787
Prevoditeljske usluge: najbolja agencija za prevođenje

Prevoditeljske usluge: najbolja agencija za prevođenje

Zanimaju vas prevoditeljske usluge? Mi smo prevoditeljska agencija GNOSIS – jedna od najboljih agencija za prevođenje na hrvatskome tržištu. S godinama iskustva u prevoditeljskoj branši stekli smo brojne zadovoljne i vjerne klijente. Učinit ćemo sve da dobijete kvalitetan prijevod za osobne ili poslovne potrebe po prihvatljivoj cijeni!

Prevoditeljske usluge za više od 20 jezika

Nudimo vam prevoditeljske usluge za više od 20 svjetskih jezika. Uspješno prevodimo na jezike kao što su engleski, njemački, talijanski, francuski itd., ali i na za naše tržište egzotične jezike kao što su nizozemski, norveški, kineski, arapski, turski…

Bez obzira treba li vam prijevod za osobnu upotrebu ili pak za posao, firmu, organizaciju, u naše prijevode možete se pouzdati. Za nas prevode isključivo stručni i provjereni prevoditelji s dugogodišnjim iskustvom.

Pomažemo unaprijediti vaše poslovanje

Kvalitetne prevoditeljske usluge koje pružamo po najvišim standardima prevoditeljske struke, pomažu unaprijediti vaše poslovanje. Kvalitetan prijevod može vam otvoriti nova tržišta, donijeti nove poslove i klijente.

Prevodimo sve vrste tekstova: ugovore, tendere, poslovnu dokumentaciju, priručnike za uporabu, web-stranice itd.

Ako vam je potreban partner u svijetu prevođenja s dugogodišnjim iskustvom, koji je pouzdan, kvalitetan i poštuje dogovorene rokove, onda je prevoditeljska agencija GNOSIS pravi izvor za vas.

GNOSIS je postao renomirani prevoditeljski centar s impresivnom referentnom listom. Povjerenje su nam pružile brojne tvrtke, organizacije i institucije s područja Zagreba i cijele Hrvatske, ali i iz drugih zemalja: Slovenija, BiH, Austrija, Njemačka, Italija, Nizozemska…

prevoditeljske usluge zagreb

Cijena prijevoda po kartici teksta

Kako se obračunava cijena prijevoda? Cijena prijevoda vašeg teksta obračunava se prema broju prevoditeljskih kartica. 1 kartica teksta = 1500 znakova s razmacima (characters with spaces). Cijena prijevoda također ovisi o tome je li dokument za prijevod specijalizirani ili opći tekst.

Možete nam poslati svoj dokument za besplatnu procjenu i analizu cijene prijevoda. Ako pak želite prijevod top kvalitete, koji će biti optimiziran za objavljivanje ili tisak, tada preporučujemo i lekturu prijevoda. Lektura prijevoda osigurat će dodatnu razinu kvalitete odnosno dodatnu provjeru prijevoda od strane lektora za odabrani jezik. Na taj način osiguravamo da u prijevodu ne postoje nikakve korekturne ili pravopisne greške.

Ovjera prijevoda od strane sudskog tumača

Ako vam trebaju prijevodi ovjereni od strane ovlaštenog sudskog tumača za pojedini jezik, javite nam se jer imamo sudske tumače za većinu europskih i svjetskih jezika.

Dokumente za ovjereni prijevod možete nam skenirati ili slikati te poslati e-mailom, ili nam ih pak možete poslati regularnom poštom. Ovjerene prijevode dostavljamo kao skenove te kao fizički dokument tako da imate i jedno i drugo. Cijena ovjerenih prijevoda obično je oko 30% viša u odnosu na cijenu običnih prijevoda bez ovjere.

cijena prijevoda

Poštujemo načelo privatnosti i tajnosti

Privatnost i tajnost podataka u svezi s dokumentima koje nam šalju naši klijenti podrazumijevaju se. Možete nam slobodno poslati bilo kakav dokument, bilo koje vrste i bilo kojeg sadržaja. Bez obzira je li riječ o autorskom djelu, romanu za tisak, poslovnom ugovoru, medicinskoj dokumentaciji i slično, naše prevoditeljske usluge uključuju i poštivanje tajnosti podataka.

Sa svim dokumentima koje primimo za prijevod ili na upit za informativnu procjenu postupamo s visokom povjerljivošću. To znači da ne postoji mogućnost da vaš dokument dobije na uvid neka treća strana.

Prijevod svih vrsta dokumenata

Dokumente za prijevod idealno je poslati kao tekstualne, npr. u formatu Word (.doc i .docx). Ipak, nije nikakav problem ako nam dokumente za prijevod pošaljete i u obliku PDF-a ili pak slike (.jpg). Posjedujemo profesionalni konverter dokumenata koji je u stanju napraviti konverziju dokumenta iz bilo kojeg oblika u drugi oblik.

Rok za prijevod ostvarujemo u skladu s dogovoru s vama. Standardna prevoditeljska norma je oko 7 kartica teksta / dan. Za žurne prijevode možemo angažirati više prevoditelja da paralelno rade na istom projektu pa je moguća i brža isporuka uz nešto veću cijenu. U svakom slučaju uvijek nastojimo maksimalno izaći u susret svim željama i potrebama klijenata.

Plaćanje prijevoda

Prijevod koji naručite u prevoditeljskoj agenciji GNOSIS možete platiti odmah putem naše ponude/predračuna. Plaćanje je moguće izvršiti putem internetskog bankarstva bilo koje banke u Hrvatskoj ili inozemstvu ili putem PayPala. Možete platiti putem opće uplatnice i u pošti itd.

Prijevod se uglavnom plaća avansno, osnovno kad je riječ o tvrtkama s kojima ostvarujemo dugoročnu suradnju. Tada omogućujemo i naplatu nakon izvršene usluge.

Za svaki prijevod koji isporučimo jamčimo kvalitetu te garantiramo da ga je preveo stručni prevoditelj sa završenim fakultetom (VSS) i višegodišnjim iskustvom u prevoditeljskoj djelatnosti.

Trebate više informacija? Javite nam se na info@gnosis.hr