info@gnosis.hr

Prevoditeljske usluge GNOSIS: najbolja agencija za prevođenje

Posted by: GNOSIS 11 srpnja, 2017 Nema komentara
prevoditeljske usluge

Zanimaju vas prevoditeljske usluge? Mi smo prevoditeljska agencija GNOSIS – jedna od najboljih agencija za prevođenje na hrvatskome tržištu. S godinama iskustva u prevoditeljskoj branši stekli smo brojne zadovoljne i vjerne klijente. Učinit ćemo sve da dobijete kvalitetan prijevod za osobne ili poslovne potrebe po prihvatljivoj cijeni!

Prevoditeljske usluge za više od 60 jezika

Nudimo vam prevoditeljske usluge za više od 60 svjetskih jezika. Uspješno prevodimo na jezike kao što su engleski, njemački, talijanski, francuski itd., ali i na za naše tržište egzotične jezike kao što su nizozemski, norveški, kineski, arapski, turski…

Bez obzira treba li vam prijevod za osobnu upotrebu ili pak za posao, firmu, organizaciju, u naše prijevode možete se pouzdati. Za nas prevode isključivo stručni i provjereni prevoditelji s dugogodišnjim iskustvom.

Naša misija je prijeći preko jezičnih barijera pružanjem prevoditeljskih usluga koje će zadovoljiti očekivanja i potrebe klijenata. Najvažniji cilj naše agencije je zadovoljstvo naših klijenata, a taj cilj ostvarujemo prije svega visokim standardima kvalitete, pristupačnom cijenom i brzinom.

Također, pomoć ćemo Vam da ostvarite uspješnu komunikaciju s Vašim klijentima i da ostvarite poslovne ciljeve na stranom i domaćem tržištu. Našim iskusnim i kvalificiranim prevoditeljima nijedan zadatak nije prevelik ili neostvariv.

Pomažemo unaprijediti vaše poslovanje

Kvalitetne prevoditeljske usluge koje pružamo po najvišim standardima prevoditeljske struke, pomažu unaprijediti vaše poslovanje. Kvalitetan prijevod može vam otvoriti nova tržišta, donijeti nove poslove i klijente.

Prevodimo sve vrste tekstova: ugovore, tendere, poslovnu dokumentaciju, priručnike za uporabu, web-stranice itd.

Jeste li znali kako je puno veća šansa da korisnici interneta odaberu Vašu uslugu ili proizvod ako su informacije i detalji dostupni na njihovim jezicima?

Kako biste ostvarili konkurentnu prednost u svom poslovanju, mi smo tu da za Vas obavimo prijevode različitih brošura, letaka, korisničkih priručnika, internetskih oglasa te svih vrsta marketinških materijala.

Dopustite nam da pomognemo prenijeti Vašu poruku na korektan i jasan način.

Pouzdan partner za prevoditeljske usluge

Ako vam je potreban partner u svijetu prevođenja s dugogodišnjim iskustvom, koji je pouzdan, kvalitetan i poštuje dogovorene rokove, onda je prevoditeljska agencija GNOSIS pravi izvor za vas.

Prevoditeljske usluge agencije GNOSIS udovoljit će zahtjevnim standardima pravne, znanstvene, tehničke i financijske dokumentacije.

Također, osim unaprjeđenja Vašeg postojećeg poslovanja, tu smo i da Vam pomognemo pri zapošljavanju u inozemstvu te pri prijavi na inozemnim poslovnim natječajima.

Otkad je Hrvatska pristupila Europskoj uniji to je donijelo građanima Republike Hrvatske razne mogućnosti i prava poput prava na školovanje, posao i život u nekoj od zemalja Europske unije.

Kako i najmanja pogreška prilikom razumijevanja natječajne dokumentacije može dovesti do negativnog rezultata, odnosno odbijanja Vaše ponude radi pogrešnog tumačenja stranog jezika, mi smo tu kako biste izbjegli takvu situaciju.

Stoga ukoliko želite na najbolji mogući način prevesti svoj životopis te ostalu potrebnu dokumentaciju kako biste ostavili dobar prvi dojam odmah u startnoj fazi,  odaberite kvalitetne prevoditeljske usluge naše agencije i obratite nam se s povjerenjem.

GNOSIS je postao renomirani prevoditeljski centar s impresivnom referentnom listom. Povjerenje su nam pružile brojne tvrtke, organizacije i institucije s područja Zagreba i cijele Hrvatske, ali i iz drugih zemalja: Slovenija, BiH, Austrija, Njemačka, Italija, Nizozemska…

Cijena prijevoda po kartici teksta

Kako se obračunava cijena prijevoda? Cijena prijevoda vašeg teksta obračunava se prema broju prevoditeljskih kartica. 1 kartica teksta = 1500 znakova s razmacima (characters with spaces). Cijena prijevoda također ovisi o tome je li dokument za prijevod specijalizirani ili opći tekst.

Možete nam poslati svoj dokument za besplatnu procjenu i analizu cijene prijevoda.

Na Vama je samo da navedete jezik na koji biste željeli prijevod te rok do kada biste željeli da bude dostavljen. Na nama je da Vam dostavimo ponudu s cijenom koja ovisi o smjeru prevođenja, roku, složenosti teksta te jeziku.

Ako pak želite prijevod top kvalitete, koji će biti optimiziran za objavljivanje ili tisak, tada preporučujemo i lekturu prijevoda. Lektura prijevoda osigurat će dodatnu razinu kvalitete odnosno dodatnu provjeru prijevoda od strane lektora za odabrani jezik. Na taj način osiguravamo da u prijevodu ne postoje nikakve korekturne ili pravopisne greške.

Postupak lekture također podrazumijeva i stilsko ispravljanje te uređivanje teksta. Ponekad određeni tekst može imati sintaktički i leksički korektan prijevod, no poruka neće biti prenesena na ispravan način. Iz tog razloga smo mi tu da Vaš tekst bude izražen odgovarajućim stilom i stopostotno korektan.

Znanstveno je dokazano da je najteže ispraviti tekst koji sami sastavite jer nije jednostavno uočiti i raspoznati vlastite nejasnoće i pogreške u stilu pisanja.

Naši lektori su tu da sve pogreške iz Vašeg teksta budu uklonjene, a tekst dotjeran u potpunosti.

Ovjera prijevoda od strane sudskog tumača

Ako vam trebaju prijevodi ovjereni od strane ovlaštenog sudskog tumača za pojedini jezik, javite nam se jer imamo sudske tumače za većinu europskih i svjetskih jezika.

U ponudi imamo prevoditeljske usluge za različite dokumente s ovjerom sudskog tumača poput osobnih dokumenata, diploma i svjedodžbi, potvrda o bračnom stanju, potvrda o nekažnjavanju i ostalih koji zbog službenih i pravnih potreba moraju biti prevedeni i ovjereni od strane sudskog tumača specijaliziranog za neki određeni jezik.  Žig sudskog tumača garancija je da prijevod u cijelosti odgovara izvorniku.

Dokumente za ovjereni prijevod možete nam skenirati ili slikati te poslati e-mailom, ili nam ih pak možete poslati regularnom poštom. Ovjerene prijevode dostavljamo kao skenove te kao fizički dokument tako da imate i jedno i drugo. Cijena ovjerenih prijevoda obično je oko 30% viša u odnosu na cijenu običnih prijevoda bez ovjere.

Prevoditeljske usluge uz načelo privatnosti i tajnosti

Privatnost i tajnost podataka u svezi s dokumentima koje nam šalju naši klijenti podrazumijevaju se. Možete nam slobodno poslati bilo kakav dokument, bilo koje vrste i bilo kojeg sadržaja. Bez obzira je li riječ o autorskom djelu, romanu za tisak, poslovnom ugovoru, medicinskoj dokumentaciji i slično, naše prevoditeljske usluge uključuju i poštivanje tajnosti podataka.

prevoditeljske uslugeSa svim dokumentima koje primimo za prijevod ili na upit za informativnu procjenu postupamo s visokom povjerljivošću. To znači da ne postoji mogućnost da Vaš dokument dobije na uvid neka treća strana.

Prijevod svih vrsta dokumenata

Dokumente za prijevod idealno je poslati kao tekstualne, npr. u formatu Word (.doc i .docx). Ipak, nije nikakav problem ako nam dokumente za prijevod pošaljete i u obliku PDF-a ili pak slike (.jpg). Posjedujemo profesionalni konverter dokumenata koji je u stanju napraviti konverziju dokumenta iz bilo kojeg oblika u drugi oblik.

Rok za prijevod ostvarujemo u skladu s dogovoru s vama. Standardna prevoditeljska norma je oko 7 kartica teksta / dan. Za žurne prijevode možemo angažirati više prevoditelja da paralelno rade na istom projektu pa je moguća i brža isporuka uz nešto veću cijenu. U svakom slučaju uvijek nastojimo maksimalno izaći u susret svim željama i potrebama klijenata.

Plaćanje prijevoda

Prijevod koji naručite u prevoditeljskoj agenciji GNOSIS možete platiti odmah putem naše ponude/predračuna. Plaćanje je moguće izvršiti putem internetskog bankarstva bilo koje banke u Hrvatskoj ili inozemstvu ili putem PayPala. Možete platiti i putem opće uplatnice u pošti, banci itd.

Prijevod se uglavnom plaća avansno, osim kad je riječ o tvrtkama s kojima ostvarujemo dugoročnu suradnju. Tada omogućujemo naplatu i nakon izvršene usluge.

Za svaki prijevod koji isporučimo jamčimo kvalitetu te garantiramo da ga je preveo stručni prevoditelj sa završenim fakultetom (VSS) i višegodišnjim iskustvom u prevoditeljskoj djelatnosti.

Prepustite svoj tekst u ruke stručnjaka

U naše prevoditeljske usluge ne trebate sumnjati jer biramo samo najbolje i kvalificirane prevoditelje koji će za svaki Vaš tekst osigurati vrhunski prijevod.

Cilj nam je istaknuti se na tržištu prevoditeljskih usluga kao društveno odgovoran i poželjan partner te pružiti isključivo kvalitetu našim klijentima.

Naši prevoditelji odlično poznaju jezike i njihovu stručnu terminologiju te Vam garantiramo ugodnu i uspješnu suradnju!

Kontaktirajte nas na info@gnosis.hr