info@gnosis.hr

Prevoditeljski centar - GNOSIS prevoditeljska agencija

GNOSIS prevoditeljska agencija > Blog > Prevoditeljske usluge > Prevoditeljski centar – GNOSIS prevoditeljska agencija
prevoditeljski centar

Prevoditeljski centar – GNOSIS prevoditeljska agencija

Trebate prijevod za osobne ili poslovne svrhe? Želite se zaposliti u inozemstvu? Ili pak putujete u inozemstvo? Potreban Vam je prijevod internetske stranice? Ili možda lektura seminarskog rada? Uz pomoć naših vrhunskih prevoditelja u svega par koraka izrazite svoje ideje te se predstavite klijentima i budućim poslodavcima na brojnim svjetskim jezicima.

Prevoditeljski centar izvor je dobrih i kvalitetnih prijevoda iza kojih stoje prevoditelji s bogatim iskustvom. Mi smo GNOSIS prevoditeljska agencija koja nudi usluge prevođenja s i na 20 stranih jezika, usluge sudskog tumača te usluge lekture teksta. Pružamo visoku kvalitetu prijevoda uz prihvatljive cijene. Pridržavamo se rokova te čuvamo poslovne tajne u dostavljenim nam materijalima. Pozivamo Vas da postanete naš zadovoljni klijent!

Prevoditeljski centar za kvalitetne prijevode

Mi smo prevoditeljski centar koji pruža isključivo visokokvalitetne prijevode. Svi su naši prevoditelji visokoobrazovane osobe s godinama iskustva u prevoditeljskoj branši. Prevodimo sljedeće materijale:

 • pravne dokumente, certifikate, uvjerenja, diplome
 • poslovne i financijske dokumente
 • marketinške materijale, newslettere, promidžbene slogane
 • AdWords ključne riječi, banere
 • priručnike za računalne igre
 • tekstove mobilnih aplikacija
 • tekstove iz područja turizma i putovanja
 • stručne tehničke materijale i uputstva za uporabu
 • znanstvene i akademske tekstove, stručne članke
 • diplomske radnje i doktorske disertacije
 • medicinsku dokumentaciju
 • IT tekstove i softverske priručnike
 • životopise, molbe za posao
 • autorska djela i knjige za tisak

Prevoditeljske usluge za područje Zagreba i cijele Hrvatske

Kao prevoditeljski centar nudimo prevoditeljske usluge za područje Zagreba, ali i cijele Hrvatske. S obzirom na to da se velika većina prijevoda isporučuje putem e-maila, vaša fizička lokacija nije bitna. Dovoljno je da nam tekst za prijevod pošaljete u privitku i mi ćemo vam isporučiti kvalitetan prijevod u koji se možete pouzdati.

Prevoditeljski centar GNOSIS nudi uspostavu partnerskog odnosa i poslovne suradnje.

Odlučite se za naš tim i usluge koje Vam nudimo:

 • optimalna kvaliteta prijevoda uz prihvatljive cijene
 • uporaba stručne i Vaše terminologije koju zahtijevate
 • mogućnost kontaktiranja s našom agencijom i otvorenost za sva pitanja
 • prijevodi sa i na brojne svjetske jezike na jednom mjestu
 • garancija kvalitete
 • procjena ukupnog troška
 • poštivanje dogovorenih rokova

Prevoditeljski centar GNOSIS preuzima Vaše narudžbe te ih povjeri provjerenim prevoditeljima-stručnjacima kod kojih je Vaš tekst koji zahtijeva prijevod u pravim i sigurnim rukama.

prevoditeljski centar zagreb

Imamo na tisuće zadovoljnih klijenata koji nam se radi vraćaju. Popis naših referenci možete vidjeti ovdje. Ako želite kvalitetan prijevod u koji se možete pouzdati, onda je prevoditeljska agencija GNOSIS vaš prvi izbor. Postanite naš partner i dopustite da vam pružimo najbolje prevoditeljske usluge na tržištu!

Više od 30 stručnih prevoditelja

U našem timu nalazi se više od 30 stručnih, visokospecijaliziranih prevoditelja za brojne jezike. Mnogi od njih su i ovlašteni sudski tumači. Također imamo i stručne lektore koji provode lekturu teksta i prijevoda kako bismo vam isporučili prijevod optimalne kvalitete.

Prevoditeljski centar GNOSIS nudi i usluge jezičnih stručnjaka koji su izvorni govornici određenog jezika. Oni obavljaju posljednju kontrolu kvalitete prevedenog teksta. Za kvalitetu naših prijevoda možemo definitivno reći da su odraz znanja, kvalifikacija i sposobnosti naših prevoditelja.

Bogato iskustvo naših prevoditelja

Naši prevoditelji stekli su iskustvo sudjelujući na različitim projektima sa širokim spektrom usluga poput prevođenja, lokalizacije i lekture stručnih tekstova iz područja marketinga, gospodarstva, kulture te ostalih gospodarskih i industrijskih grana za poslovne i privatne korisnike.

Kvalificirani prevoditelji prevoditeljske agencije GNOSIS koriste svoje prevoditeljsko iskustvo i profesionalnost u prevođenju primjenjujući točne i stručne jezične termine. Naš stručni tim ponudit će Vam i prijevode prilagođene stranom tržištu kojem se želite obratiti.

Prevoditeljski centar GNOSIS sa svojim dugogodišnjim iskustvom obavljanja prevoditeljskih usluga garantira vrhunsku kvalitetu svakog prevoditeljskog projekta.

Tu smo zbog Vas

Cijenimo sudjelovanje  klijenta u prevođenju. Uvažavamo Vaše mišljenje i prijedloge. Kvalitetna prevoditeljska agencija zna da ako će prevedeni materijal klijentu služiti za poslovne potrebe, stil, pravopis i sintaksa takvih tekstova treba biti besprijekorna. Za mnoge je poduzetnike kvalitetan prijevod neophodan za poslovni uspjeh i tržišno širenje.

Znamo i da svaki posao ima svoj specifičan jezik. Iz tog razloga, kako bi prijevod bio u potpunosti jasan i dosljedan određenoj publici, upotrebljavat ćemo točne i precizne termine prilagođene svrsi teksta.

Također znamo da su određeni termini u nekim zemljama neprihvatljivi, odnosno problematični iz niza marketinških ili zakonskih razloga stoga ćemo obratiti pozornost na svaku stavku prije početka prevođenja.

Orijentirani smo prema zahtjevima, očekivanjima i potrebama klijenata. Naši prevoditelji svakodnevno razmjenjuju iskustva te vladaju internim znanjima. Mi testiramo svoj kadar – sve prevoditelje, lektore i ostale jezične stručnjake kako bismo ih pravilno evidentirali prema kvalifikacijama i raspodijelili zadatke unutar naše agencije. Koristimo moderne tehnologije kako bi prijevodi dobili na dodatnoj kvaliteti te jamčimo povjerljivost podataka za sve primljene dokumente.

Naš je cilj isporuka optimalnog prijevoda za Vaše potrebe

Brojne nove tvrtke, odnosno tvrtke i obrti koji tek započinju svoje poslovanje susreću se s jednakim problemom i pitanjem – kako uspješno proširiti svoje poslovanje? Svjesni ste da je potrebno imati prevedene sadržaje kako biste se proširili na globalno tržište, no muči Vas još jedno pitanje – kako izabrati kvalitetnog prevoditelja?

U ponudi je danas mnogo prevoditelja i “prevoditelja”. Vrlo je važno ne prepustiti taj posao neiskusnim prevoditeljima jer pothvat širenja poslovanja zahtjeva isključivo stručnost, iskustvo i kvalitetu.

Prevoditeljski centar GNOSIS surađuje sa stručnjacima, iskusnim i kvalitetnim prevoditeljima i lingvistima. Mi smo tu da im usmjerimo pažnju na ključne stavke koje zahtijeva svaki klijent. Zajedno s prevoditeljima trudimo se pružiti Vam samo najbolju uslugu te najstručniju terminologiju za bilo koje područje kojem Vaše poslovanje pripada.

Cilj nam je prenijeti poruke i ideje iz izvornog jezika u ciljni jezik, a da taj tekst ne izgubi smisao i kvalitetu.

Tajna uspjeha naše prevoditeljske agencije nalazi se u našoj ljubavi prema jezicima, pisanju i prevođenju te predanom i marljivom radu naših prevoditelja koji se itekako isplatio jer su brojni klijenti prepoznali kvalitetnu uslugu te maksimalnu posvećenost i pedantnost koju unosimo u svaki tekst.

Osim fizičkih osoba, brojne velike i uspješne tvrtke prepoznale su naš rad te postali naši vjerni klijenti i poslovni partneri.

Kvalitetne prevoditeljske usluge uz prihvatljive cijene

Stoga, ako vam treba prevoditeljski centar i prevoditeljska agencija u koje se možete pouzdati, ne morate dalje tražiti. Javite nam se već danas za besplatnu procjenu i neobvezujuću ponudu. Tvrtkama i fizičkim osobama koje s nama dugoročno surađuju dajemo posebne popuste i nagrade!

Nemoguće je sastaviti jedan cjenik koji će odrediti točnu i preciznu cijenu za sve vrste prijevoda. Cijena ovisi o vrsti teksta, odnosno složenosti, količini teksta, području kojem pripada, jeziku, roku za predaju te je li riječ o klasičnom prijevodu ili o prijevodu koji zahtjeva ovjeru sudskog tumača.

Cijena prijevoda obračunava se prema kartici teksta. Tekst za prijevod možete nam poslati kao tekstualni dokument ili sken dokumenta. Ponudu ćemo sa svim informacijama poslat ćemo vrlo brzo po zaprimanju upita.

GNOSIS – agencija za prevođenje

kontakt: info@gnosis.hr