info@gnosis.hr

Prijevod na engleski jezik: besplatna procjena i ponuda

GNOSIS prevoditeljska agencija > Blog > Prevoditeljske usluge > Prijevod na engleski jezik: besplatna procjena i ponuda
prijevod na engleski jezik

Prijevod na engleski jezik: besplatna procjena i ponuda

Trebate kvalitetan prijevod na engleski jezik, koji će vam prevesti stručni, profesionalni prevoditelj? Mi smo prevoditeljska agencija GNOSIS koja nudi kvalitetne prevoditeljske usluge po prihvatljivim cijenama. Bilo da vam treba prijevod na engleski jezik za poslovne ili pak osobne potrebe, možemo vam isporučiti optimalnu kvalitetu prijevoda kojom ćete zacijelo biti zadovoljni!

Također, ako vam treba možda i prijevod s engleskoga na hrvatski, budite sigurni da ćete, ako naručite uslugu prijevoda kod nas, dobiti visokokvalitetan prijevod u koji se možete pouzdati.

Prijevod na engleski jezik – ključ uspjeha u suvremenom svijetu

Prijevod na engleski jezik sve se češće traži za razne vrste dokumenata. Pogotovo u poslovnome svijetu, prijevod na engleski jezik je gotovo neophodan za poslovni uspjeh. Bilo da vam treba prijevod web stranice, poslovnoga pisma, tendera, životopisa i sl., bez kvalitetnog prijevoda ne može se ostvariti profesionalni napredak.

Prevoditeljske usluge zato se sve češće traže, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. Svijet je postalo globalizirano mjesto u kojem stručni prevoditelji bez problema otklanjaju jezične barijere. Na taj se način osigurava siguran protok usluga, proizvoda i kapitala.

Procjenjuje se da će prevoditeljsko tržište tijekom 2018. godine vrijediti čak 37 milijardi dolara. Prema američkom uredu za statistiku, u periodu od 2010. do 2020. godine narudžbe prevoditeljskih usluga će se ukupno povećati za otprilike 42% na globalnoj razini.

Naravno, ni Hrvatska nije iznimka. S obzirom na to da pripadamo zajednici zemalja Europske unije, Hrvatskoj je otvoreno jako veliko tržište. Prijevod na engleski jezik vezan uz vaše proizvode i usluge koje nudite omogućit će vam plasman na strana tržišta, i to ne samo u Europi, već i šire.

Mnogi su naši klijenti višestruko profitirali te stekli brojne nove klijente od kad su, primjerice, preveli svoje poslovne web-stranice na engleski jezik, ili pak opise proizvoda, brošure, kataloge, newslettere i slično. Uz pametan plasman, sve što uložite u prijevod vaše poslovne ponude može vam donijeti snažan rast i povećanje poslovnih aktivnosti.

Vrste prijevoda koje vam nudimo

Kao prevoditeljska agencija, najčešće dobivamo upite i narudžbe za tzv. obični prijevod na engleski jezik. To je standardni prijevod dokumenta kojeg nam klijenti pošalju, najčešće u Word formatu. Ponekad materijale za prijevod dobivamo i kao PDF dokument ili kao skenove/slike.

Procedura je sljedeća: nakon što prihvatite našu ponudu, odnosno cijenu i rok, počinjemo prevoditi vaš dokument. Prijevod vam, nakon što bude gotov, isporučujemo kao Word dokument u privitku e-maila. Kad je riječ o većim dokumentima sa žurnim rokom, na istom prijevodu mogu raditi dvoje ili više naših prevoditelja. Na taj način osiguravamo da dobijete kvalitetan prijevod na engleski jezik (ili drugi jezik ako ste ga naručili) u skladu s dogovorenim rokom.

Cijena prijevoda obračunava se prema broju kartica teksta.

prijevod na engleski

Osim običnih prijevoda, ponekad klijentima treba i ovjereni prijevod. To su stručni prijevodi ovjereni od strane ovlaštenog sudskog tumača. Na primjer ovjereni prijevod na engleski jezik prevest će vam naš sudski tumač za engleski jezik. Ovjereni prijevodi su fizički dokumenti. Oni se stoga, uz digitalnu skeniranu verziju koja se šalje putem e-maila, također šalju fizički poštom na vašu adresu.

Ovjereni prijevodi na engleski jezik (kao i ovjereni prijevodi na druge jezike) obično su oko 30% skuplji od regularnih prijevoda.

Cijena prijevoda na engleski jezik

Koja je cijena prijevoda na engleski jezik? Cijena prijevoda odnosno prevoditeljskih usluga ovisi o raznim čimbenicima. Prije svega, cijena prijevoda o vrsti teksta koji se prevodi. Prijevod na engleski jezik nekog općeg teksta, npr. turističkog sadržaja, neće koštati isto kao i prijevod stručne medicinske dokumentacije. Prijevod ove potonje bit će naravno skuplji jer zahtijeva više prevoditeljskog rada i provjera.

Također, cijena prijevoda po kartici za tekstove većeg obujma (npr. 100, 200 ili više kartica teksta…) bit će niža po jednoj kartici nego cijena kratkog teksta od 2-3 strane jer na veće količine materijala dajemo popuste.

I na kraju, cijena prijevoda ovisi o roku. Ako je rok za prijevod vrlo kratak ili žuran, onda je takav prijevod skuplji jer iziskuje prekovremeni rad.

Razne prevoditeljske agencije ponudit će vam različite cijene. U svakom slučaju prevoditeljska agencija GNOSIS nudi vam optimalan odnos cijene i kvalitete prijevoda. To znači da ćete dobiti kvalitetan prijevod u koji se možete pouzdati po prihvatljivoj cijeni. A to su prepoznali i naši zadovoljni brojni klijenti kojih je iz godine u godinu sve više. Zašto ne biste i vi postali jedan od njih?

Zatražite besplatnu procjenu i neobvezujuću ponudu

Ako imate dokument za prijevod na engleski jezik (ili pak neki drugi), slobodno nam ga pošaljite u privitku putem e-maila. Nakon toga ćemo vam u kratkom roku poslati izračun cijene prijevoda kao i rok. Naša ponuda je informativna i za vas neobvezujuća.

Prijevod možete lako i jednostavno platiti putem podataka koji se nalaze na ponudi, i to putem internetskog bankarstva, ili pak u pošti, banci…

Budite sigurni da ćete od nas dobiti stručan prijevod koji će prevesti visokoobrazovani prevoditelj s godinama iskustva. Na taj način osiguravamo optimalnu kvalitetu prijevoda zahvaljujući kojima naši klijenti ostvaruju odlične poslovne rezultate i uvijek nam se vraćaju zadovoljni.

prijevod cijenaOsim prijevoda na engleski, od nas možete zatražiti i prijevode na ostale svjetske jezike: njemački, talijanski, španjolski, francuski, slovenski, srpski, ruski, češki, poljski, slovački, turski i broje druge.

Nije važno gdje se nalazite i koja je vaša fizička lokacija, s obzirom na to da se predaja tekstova i isporuka prevedenih materijala ponajviše vrši putem e-maila.

Javite nam se bez obveze kako biste dobili vrhunsku prevoditeljsku uslugu po povoljnoj cijeni.

Za besplatnu procjenu i ponudu kontaktirajte nas na info@gnosis.hr