info@gnosis.hr

Agencija za prevođenje: prevoditeljske usluge Zagreb i cijela Hrvatska

Posted by: GNOSIS 2 svibnja, 2017 Nema komentara
agencija za prevođenje

Kvalitetna agencija za prevođenje - Zagreb i cijela Hrvatska

GNOSIS je agencija za prevođenje koja nudi prevoditeljske usluge za većinu stranih jezika. Tražite li kvalitetan prijevod teksta, javite nam se za besplatnu procjenu.

S više od 1500 uspješnih prevoditeljskih projekata, agencija za prevođenje GNOSIS ima jako puno iskustva u prevođenju svih vrsta tekstova. Naši dosadašnji klijenti su poznate tvrtke, organizacije i ustanove iz Zagreba i cijele Hrvatske. Pogledajte neke naše reference kako biste se uvjerili da radimo marljivo, ozbiljno, savjesno i odgovorno.

Zašto smo jedna od najboljih prevoditeljskih agencija

Na prevoditeljskom tržištu u Hrvatskoj nudimo najbolji omjer cijene i kvalitete prijevoda. Svi su naši prevoditelji isključivo visokoobrazovane osobe s bogatim iskustvom u prevoditeljskim poslovima. Bez obzira treba li vam prijevod samo jedne stranice teksta ili velikog dokumenta, mi ćemo vam isporučiti kvalitetan prijevod po prihvatljivoj cijeni.

Za nas je svaki Vaš tekst koji zahtijeva prijevod važan i znamo da iz tog razloga trebate stručnog prevoditelja, odnosno kvalitetnu agenciju za prevođenje.

Znamo da je u svaki napisani tekst uložena nečija volja, trud, ustrajnost i iskustvo i upravo iz tog razloga taj tekst se ne smije prepustiti u svačije ruke. Apsolutno svako pisano djelo ima svog autora, od zahtjevnog i profesionalnog znanstvenog rada do najobičnijeg e-maila kojeg ćete poslati budućem poslodavcu.

Svaki od tih tekstova ima i svoju publiku, odnosno svoje čitatelje te svoj jezik, stoga je vrlo važno naći onu pravu poveznicu koja će sve to skupa ujediniti. Ta poveznica je upravo onaj pravi prevoditelj – ona prava agencija za prevođenje.

S obzirom na to da potražnja za kvalitetnim prevoditeljskim uslugama neprestano raste, naša je zadaća pružiti svim našim klijentima kvalitetne prijevode u koje se mogu pouzdati. Prevodimo sve vrste tekstova: ekonomske, pravne, tehničke, znanstvene, službene i slično. Također smo vam u mogućnosti osigurati uslugu sudskog tumača koji će prema potrebi zakonski verificirati točnost prijevoda.

Većina naših klijenata su tvrtke s područja Zagreba, no naravno da nudimo uslugu prijevoda za tvrtke i pojedince iz cijele Hrvatske. S obzirom na to da se većina prijevoda ionako isporučuje putem e-pošte, zemljopisno sjedište ne igra nikakvu ulogu. Osim Hrvatske i Zagreba, sve veći broj naših klijenata je i iz drugih zemalja EU-a i svijeta (Slovenija, Njemačka, SAD, Hong Kong..).

agencija za prevođenje

 • ZATRAŽITE BESPLATNU PONUDU
  Želite li saznati koja bi bila cijena prijevoda vašeg dokumenta kao i rok, pošaljite nam dokument u obliku Word ili PDF privitka te ćemo vam vrlo brzo poslati besplatnu procjenu i neobvezujuću ponudu. Također, stalnim klijentima omogućujemo značajne popuste na usluge prijevoda i lekture. Javite nam se već danas!

NAŠE PREDNOSTI:

 • godine iskustva u prevoditeljskim poslovima
 • visoka kvaliteta prijevoda
 • zapošljavamo isključivo stručne prevoditelje
 • besplatna ponuda i procjena cijena prijevoda
 • brze povratne informacije
 • zadovoljni klijenti
 • suradnja s velikim i malim tvrtkama
 • odlično korisničko iskustvo

Izborom kvalitetne prevoditeljske agencije do kvalitetnih rezultata

Već je općepoznata stvar kako dobar prijevod podrazumijeva mnogo više od samog prevođenja riječi. Iz tog razloga stvara se potreba za stručnjacima iz ovog područja. Javlja se potreba za iskusnim i pedantnim osobama koje posjeduju idealno vladanje jezikom.

U današnje vrijeme, prevoditelja je zaista mnogo. No njihova kvaliteta i iskustvo se itekako razlikuju stoga je od iznimne važnosti susresti se s onim pravima. Sasvim je logično da većina ljudi nema ni vremena ni mogućnosti znati gdje svrstati kojeg prevoditelja i kako ih rangirati prema kvaliteti.

Upravo zato postoji agencija za prevođenje koja za Vas obavlja taj dio posla. Mi godinama gradimo i održavamo odnose s našim prevoditeljima, pratimo njihov razvoj i napredak te zajedno sudjelujemo u iz(g)radnji projekata.

Prije svega, nije niti malo svejedno što se prevodi i tko to prevodi.

Kupnjom svih rječnika svijeta nećete uspješno prevesti svoj tekst jer važno je zapamtiti da prevođenje nije samo pretipkavanje na strani jezik. Nije dovoljno samo naći riječ u rječniku i prepisati riječ koja stoji kraj nje, te misliti da ste to ispravno preveli.

Možda ćete i prevesti neke riječi i dijelove teksta ispravno, no naposljetku taj tekst će izgubiti svoj smisao i vjerojatno će biti shvaćen u potpuno pogrešnom kontekstu.

Svaki jezik je specifičan, pun raznih mogućnosti, no isto tako i pun zamki u koje je vrlo lako upasti ako niste jezični stručnjak. Tu nastupa agencija za prevođenje.

Kvalitetnim prijevodom do širenja na globalna tržišta

Bez sumnje se može reći kako kvalitetni prijevodi pokreću globalna tržišta. Oni omogućuju Vašem poslovanju da se proširi na svjetskoj razini  oglašavajući se pravilno u medijima, preko internetskih stranica ili društvenih mreža.

agencija za prevođenje

Često na društvenim mrežama možete ,,naletjeti” na iznimno komične i pogrešne prijevode primjerice iz restorana, kafića i sl. No posljedice lošeg prijevoda puno su gore od ismijavanja u medijima.

Komični prijevodi pretvaraju se u tragične kada je riječ o ozbiljnijim poslovnim projektima poput arhitektonskog plana ili uputa o primjeni lijeka gdje će pogrešno prevedeni tekst imati poprilično negativan ishod. Isprva se može činiti kako ste uštedjeli, no na kraju dođe do više nego skupe pogreške.

Iz tog razloga od velikog je značaja da je agencija za prevođenje stručna, kvalitetna te da u svom timu ima najbolje prevoditelje, lektore, profesionalce i jezične stručnjake.

Odlučite se za GNOSIS!

Mi smo agencija za prevođenje koja teži k neprestanom usavršavanju. Naš tim profesionalaca vrhunski poznaje jezike i ima iznimno bogato prevoditeljsko iskustvo. Mi znamo da ono što Vam ponudimo za Vas ima veliki značaj jer Vas predstavlja nekoj određenoj osobi, odnosno stranom tržištu i želimo Vam omogućiti da se zahvaljujući nama predstavite u najboljem svijetlu.

Koju zadaću ima agencija za prevođenje?

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i suradnji s kolegama prevoditeljima, agencija za prevođenje bira najboljeg prevoditelja za Vaš tekst.

Mi komuniciramo s Vama, prenosimo Vaše upute prevoditelju i dogovaramo rokove. Svaka dobra agencija za prevođenje ima isti cilj – da njegov klijent naposljetku bude zadovoljan.

Za Vas biramo najstručnije prevoditelje koji će Vašem tekstu povećati vrijednost i predstaviti Vas onako kako Vi to želite. Također, agencija za prevođenje ima i zadatak bavljenja višejezičnim projektima.

prevoditeljske usluge
Dakle, ako Vam trebaju prijevodi različitih vrsta tekstova, dužih, kraćih, u različitim terminima na različitim jezicima, tu ,,uskače” agencija za prevođenje.

Mi smo tu da Vam jamčimo kvalitetu, vodimo Vaš projekt i dostavimo prijevode u dogovoreno vrijeme. Agencija radi na način da se poveže s Vama i da Vam pomogne riješiti eventualne dileme i zahtjeve.

U principu, to znači da Vi ne morate odvojeno razgovarati sa svakim od prevoditelja, već je to zadaća agencije za prevođenje, odnosno naša zadaća. Mi pratimo proces, brinemo o zadanim terminima i nadgledamo kvalitetu tekstova.

Agencija je puno više od samog posrednika jer je upravo ona zadužena za organizaciju cjelokupnog projekta. Na taj način prevoditelji mogu raditi predano i neometano, a klijent je u mogućnosti biti u stalnom kontaktu s agencijom i time dobiva vrhunsku uslugu cijelo vrijeme.

Bez obzira jeste li klijent bez iskustva sa ovakvom vrstom usluga te kompletan posao prepuštate agenciji, ili ste pak netko tko već ima iskustva s prevoditeljskim uslugama pa sudjelujete i surađujete s agencijom, mi smo tu da Vam ponudimo najbolji mogući prijevod.

Stopostotno smo predani i angažirani za svaki tip klijenta s ciljem da svaki dobije terminološki korektan, provjeren i stilski uređen prijevod koji će mu stvoriti mogućnost novih prilika i međunarodnih suradnji.

Nije lako napisati dobar tekst, a još je teže napisati dobar prijevod kako taj tekst ne bi izgubio na kvaliteti i na svojoj osobnosti, pa se iz tog razloga odlučite za GNOSIS! Želja nam je da ostvarimo odličnu suradnju, uložimo volju, vrijeme i energiju te da Vam omogućimo ostvariti Vaš cilj.