info@gnosis.hr   095 / 908 3787
Agencija za prevođenje: prevoditeljske usluge Zagreb i cijela Hrvatska

Agencija za prevođenje: prevoditeljske usluge Zagreb i cijela Hrvatska

GNOSIS je agencija za prevođenje koja nudi prevoditeljske usluge za većinu stranih jezika. Tražite li kvalitetan prijevod teksta, javite nam se za besplatnu procjenu.

Kvalitetna agencija za prevođenje – Zagreb i cijela Hrvatska

S više od 1500 uspješnih prevoditeljskih projekata, agencija za prevođenje GNOSIS ima jako puno iskustva u prevođenju svih vrsta tekstova. Naši dosadašnji klijenti su poznate tvrtke, organizacije i ustanove iz Zagreba i cijele Hrvatske. Pogledajte neke naše reference kako biste se uvjerili da radimo marljivo, ozbiljno, savjesno i odgovorno.

Zašto smo jedna od najboljih prevoditeljskih agencija

Na prevoditeljskom tržištu u Hrvatskoj nudimo najbolji omjer cijene i kvalitete prijevoda. Svi su naši prevoditelji isključivo visokoobrazovane osobe s bogatim iskustvom u prevoditeljskim poslovima. Bez obzira treba li vam prijevod samo jedne stranice teksta ili velikog dokumenta, mi ćemo vam isporučiti kvalitetan prijevod po prihvatljivoj cijeni.

agencija za prevođenje Zagreb

Globalni rast prevoditeljskih usluga

S obzirom na to da potražnja za kvalitetnim prevoditeljskim uslugama neprestano raste, naša je zadaća pružiti svim našim klijentima kvalitetne prijevode u koje se mogu pouzdati. Prevodimo sve vrste tekstova: ekonomske, pravne, tehničke, znanstvene, službene i slično. Također smo vam u mogućnosti osigurati uslugu sudskog tumača koji će prema potrebi zakonski verificirati točnost prijevoda.

Prevoditeljske usluge za Zagreb i cijelu Hrvatsku

Većina naših klijenata su tvrtke s područja Zagreba, no naravno da nudimo uslugu prijevoda za tvrtke i pojedince iz cijele Hrvatske. S obzirom na to da se većina prijevoda ionako isporučuje putem e-pošte, zemljopisno sjedište ne igra nikakvu ulogu. Osim Hrvatske i Zagreba, sve veći broj naših klijenata je i iz drugih zemalja EU-a i svijeta (Slovenija, Njemačka, SAD, Hong Kong..).

Zatražite besplatnu ponudu

Želite li saznati koja bi bila cijena prijevoda vašeg dokumenta kao i rok, pošaljite nam dokument u obliku Word ili PDF privitka te ćemo vam vrlo brzo poslati besplatnu procjenu i neobvezujuću ponudu. Također, stalnim klijentima omogućujemo značajne popuste na usluge prijevoda i lekture. Javite nam se već danas!

Naše prednosti:

  • godine iskustva u prevoditeljskim poslovima
  • visoka kvaliteta prijevoda
  • zapošljavamo isključivo stručne prevoditelje
  • besplatna ponuda i procjena cijena prijevoda
  • brze povratne informacije
  • zadovoljni klijenti
  • suradnja s velikim i malim tvrtkama
  • odlično korisničko iskustvo

 

Trebate više informacija? Javite nam se na info@gnosis.hr